top of page

Windsurfen

IMG_1065.JPG

Windsurfen

Groepsles

Onze groepslessen zijn geschikt voor alle beginnende windsurfers. We leren je de basis van het windsurfen en je hoeft hier dus geen watersport ervaring voor te hebben. Uiteraard is een zwemdiploma wel vereist!

De lessen duren een uur. In dit uur zullen we beginnen met instructies aan de kant en vervolgens ga je met de instructeur het water op. De instructeur zal iedereen helpen het windsurfen onder de knie te krijgen en zodra we zien dat de basics goed gaan zal steeds een volgende uitdaging worden uitgelegd. 

Aan een groepsles kunnen maximaal 5 personen deelnemen. De minimum leeftijd om te windsurfen is 10 jaar oud. Wetsuits en waterschoentjes zijn bij de les inbegrepen. Het is handig om van tevoren aanwezig te zijn zodat je deze alvast aan kan trekken. 

Privé les 

Heb je al ervaring in het windsurfen en wil je graag je skills op het water verbeteren samen met een instructeur? Hiervoor bieden wij privé lessen aan.

Onder één op één begeleiding van de instructeur kan je een uur lang oefenen en zal de instructeur jou helpen nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.

 

Ook bij privé lessen zijn het gebruik van wetsuits en waterschoentjes inbegrepen, maar je bent altijd welkom om je eigen wetsuits mee te nemen als je deze toevallig hebt.

 

Verhuur 

U kunt bij ons geen windsurfsetjes huren. Wij geven uitsluitend lessen.

 

Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar info@supensurfoptexel.nl

bottom of page