top of page
 • Waar kan ik jullie vinden?
  Sup&Surf Op Texel bevindt zich op de dijk bij 'het surfstrandje' aan de Waddenzee. Voor uw navigatie is dat het volgende adres: Ijsdijk 26 Parkeren dient voor de parkeerplaats beneden aan de dijk te worden gedaan. Het is niet toegestaan om de dijk omhoog te rijden.
 • Krijg ik er een wetsuit en waterschoentjes bij of moet ik deze los huren?
  Wetsuits zijn inbegrepen bij de prijs. Bij het windsurfen krijg je altijd een wetsuit en waterschoentjes. Zorg dat je van tevoren aanwezig bent, zodat het omkleden niet van de les tijd afgaat. Bij het suppen krijg je een wetsuit wanneer het te koud is om in bikini of zwembroek het water op te gaan. In de zomer kan je dus lekker zonder wetsuit! Waterschoentjes zijn niet inbegrepen bij het suppen. Mocht je graag waterschoentjes gebruiken adviseren we je om deze zelf mee te nemen.
 • Gaan de lessen altijd door?
  De lessen gaan altijd door mits de weersomstandigheden het toelaten. In geval van te slecht weer om het water op te gaan, denk hierbij aan onweer, zullen wij contact met u opnemen. Het doel is om uw geplande les dan te verplaatsen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij u een voucher aanbieden.
 • Ik wil vandaag bij jullie komen suppen/windsurfen, maar ik krijg geen reactie... Wat nu?
  Nemen wij op de dag zelf niet op? Dan zijn we druk bezig met alle lessen. Kom gewoon bij ons langs bij het surfstrandje (IJsdijk 26, Oudeschild) en spreek een instructeur aan. Dan kijken we of er plek is bij de volgende les om aan te sluiten!
 • Wat moet ik meenemen?
  Als je gaat suppen of windsurfen vragen wij je om zelf een handdoek en badkleding mee te nemen. Natuurlijk is zonnebrand ook erg handig als de zon schijnt.
 • Het lijkt me leuk om een feestje of (personeels)uitje bij jullie te houden, kan dat?
  Wij zijn altijd in voor een feestje, hartstikke leuk! Mail ons voor de mogelijkheden en we gaan kijken wat we voor jullie kunnen doen.
 • Is er een minimum leeftijd?
  De minimum leeftijd om te gaan suppen en windsurfen is 9 jaar. Verder willen we dat je in bezit bent van een zwemdiploma in verband met de veiligheid op het water.
 • Oeps, ik ben te laat. Wat nu?"
  Te laat zijn kan gebeuren. Als u te laat bent, vragen we u om toch zo snel mogelijk naar de locatie te komen. Wanneer de uitleg al gestart is, kan het zijn dat u eventjes moet wachten tot de instructeur tijd heeft. Helaas gaat deze vertraging wel van uw eigen tijd af.
 • Kan ik ook windsurf materiaal bij jullie huren?
  Nee, helaas is dat niet mogelijk. Wij geven uitsluitend lessen.
bottom of page