Veelgestelde vragen

Waar kan ik jullie vinden?


Sup&Surf Op Texel bevindt zich op de dijk bij 'het surfstrandje' aan de Waddenzee. Voor uw navigatie is dat het volgende adres: Ijsdijk 26
Gaan de lessen altijd door?


De lessen gaan altijd door mits de weersomstandigheden het toelaten. In geval van te slecht weer om het water op te gaan, denk hierbij aan onweer, zullen wij contact met u opnemen. Het doel is om uw geplande les dan te verplaatsen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij u een voucher aanbieden.
Wat moet ik meenemen?


Als je gaat suppen of windsurfen vragen wij je om zelf een handdoek en badkleding mee te nemen. Natuurlijk is zonnebrand ook erg handig als de zon schijnt.
Is er een minimum leeftijd?


De minimum leeftijd om te gaan suppen en windsurfen is 9 jaar. Verder willen we dat je in bezit bent van een zwemdiploma in verband met de veiligheid op het water.
Oeps, ik ben te laat. Wat nu?


Te laat zijn kan gebeuren. Als u te laat bent, vragen we u om toch zo snel mogelijk naar de locatie te komen. Wanneer de uitleg al gestart is, kan het zijn dat u eventjes moet wachten tot de instructeur tijd heeft. Helaas gaat deze vertraging wel van uw eigen tijd af.
Ik wil mijn reservering annuleren.


Op al de reserviringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij annulering minstens 24 uur van te voren zal het gehele bedrag minus 5% transactie kosten worden teruggestort. Bij annulering midan dan 24 uur voor aanvang van de activitiet wordt 50% van het betaalde bedrag minus 5% transactiekosten teruggestort.